ИСТОРИЯТА НА
SAFF

МОЕТО ИМЕ Е ДЕСИСЛАВА И ЩЕ ВИ РАЗКАЖА ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЕТО, КОЕТО НАРЕКОХМЕ SAFF

С настъпване на октомврийската прохлада, нашата шафранова градина се облича в цвят. Когато за първи път я видяхме разцъфтяла останахме възхитени от магията на природата – красиви виолетови багри, постлали като килим сухата земя, а огнено червените пламъци в тях караха всичко наоколо да затрепти в живи и страстни цветове. Тогава разбрахме какво е истинската жива земя – нашата земя, оживяла в ръцете ни, докато събираме всеки цвят по изгрев слънце.

Това е красотата на една луковица, грижливо отгледана и дала своята благодат. Цветове, носещи екзотичен аромат на далечни страни, скрили в себе си тайни за вечна младост. Saff e oживялата приказка, писана от хиляди години и разказваща за здраве, аромат и любов. Една приказка за шафранов цвят, който ни плени и вдъхнови да създадем истинска история за красота и страст.

И така през 2015 г. основахме Фанте Агро ЕООД като земеделски производител. От тогава до днес спазваме стриктно изискванията за биологично земеделие и ни предстои да бъдем сертифицирани. В пълна хармония с природата, минзухарите цъфтят наесен по южните склонове на легендарната Стара планина (с. Трудовец).

С голямо вълнение събрахме  своя екип от експерти, които да разкрият тайните на вечността и да ги превърнат в една малка прашинка съкровище. Съкровище, което да дадем на вас и да ви поведем през един омаен свят,  да ви разкажем за една друга природа – тази, която не се вижда просто с очи.

SAFF В МЕДИИТЕ

В началото на март месец 2019 г. бяхме гости в предаването „Да хванеш гората” на Нова телевизия.

Вижте и чуйте нашата история в репортажа на Галя Щърбева – „От банковия сектор до земеделската нива“.